Reply To: Miłości niema!
Komentarze są wyłączone.
Reply To: Miłości niema!
Home › Forums › Pasje i zainteresowania › Miłości niema! › Reply To: Miłości niema!
Panowie no ale takie jest życie! Po za tym letalny i Szturmierz świetnie się dopełniliście ;)
Jak się nie spróbuje to będzie się żałować, że nie zrobiło się tego kroku. Także… Ja od siebie dodam, że lepiej przeżyć jakiś długi związek, w którym można miło wspominać pewne części z życia, niż być cały czas samotnym i pić do lustra, czekając na wielką, wspaniałą, idealną do porzygania tęczą miłość. NO CHYBA NIE.
Tak już Polacy mamy, że to co jest dobre, tego nie pamiętamy, a to co jest nawet ciut złe to wyolbrzymiamy jakby nie wiadomo co się stało…
Ze swojego bardzo skromnego doświadczenia powiem wam, że mam za sobą związek, który nawet dobrze wspominam, a to co się stało z nim to trudno. Jakoś żyję (no powiedzmy ;D ) i jestem znów zakochana! :)
Myślę, że problem po rozstaniu z drugą osobą polega na pogodzeniu się ze stratą tej bliskiej nam osobistości. Wiadomo, że od razu to nie minie, ale jak to mówią, czas leczy rany.
Komentarze są wyłączone.
luke: Mentzen to juch!
luke: "Nasz kraj zmaga się z nowym podwariantem koronawirusa, któremu nadano przydomek "kraken"." Gazeto.pl spierdalaj do Izraela!!!
Letalne Prącie: Góóównooo
kot: I o moim życiu...
luke: kiedyś Bolec nawijał "jebana szopka" teraz już wiem, że to o polskim sejmie...
luke: Jebać PiS !!!!
Letalne Prącie: Prezydent, który przyjeżdża w nocy na audiencję do prezesa partii? Dziwne:D idealnie go Ucho Prezesa przedstawiło
kot: Ta, wybrał premiera i chyba go pojebało.
Letalne Prącie: Ooo, co tym razem, wybrał już prezesa rady ministrów?
luke: Andrzej Dupa to jebane pisowskie ścierwo!!!
luke: Niech żyje Letalne Prącie !
Letalne Prącie: Jest i videowkurw, senior!