Reply To: Miłości niema!

Home Forums Pasje i zainteresowania Miłości niema! Reply To: Miłości niema!

Szakalaka
Participant

Panowie no ale takie jest życie! Po za tym letalny i Szturmierz świetnie się dopełniliście ;)
Jak się nie spróbuje to będzie się żałować, że nie zrobiło się tego kroku. Także… Ja od siebie dodam, że lepiej przeżyć jakiś długi związek, w którym można miło wspominać pewne części z życia, niż być cały czas samotnym i pić do lustra, czekając na wielką, wspaniałą, idealną do porzygania tęczą miłość. NO CHYBA NIE.
Tak już Polacy mamy, że to co jest dobre, tego nie pamiętamy, a to co jest nawet ciut złe to wyolbrzymiamy jakby nie wiadomo co się stało…
Ze swojego bardzo skromnego doświadczenia powiem wam, że mam za sobą związek, który nawet dobrze wspominam, a to co się stało z nim to trudno. Jakoś żyję (no powiedzmy ;D ) i jestem znów zakochana! :)
Myślę, że problem po rozstaniu z drugą osobą polega na pogodzeniu się ze stratą tej bliskiej nam osobistości. Wiadomo, że od razu to nie minie, ale jak to mówią, czas leczy rany.

1 Wkurwik2 Wkurwiki3 Wkurwiki4 Wkurwiki5 Wkurwików6 Wkurwików7 Wkurwików8 Wkurwików9 Wkurwików10 Wkurwików (jeszcze nie oceniane)
Loading...

Komentarze są wyłączone.