Odpowiedz na: Miłości niema!
Komentarze są wyłączone.
Odpowiedz na: Miłości niema!
Strona główna › Fora › Pasje i zainteresowania › Miłości niema! › Odpowiedz na: Miłości niema!
Panowie no ale takie jest życie! Po za tym letalny i Szturmierz świetnie się dopełniliście ;)
Jak się nie spróbuje to będzie się żałować, że nie zrobiło się tego kroku. Także… Ja od siebie dodam, że lepiej przeżyć jakiś długi związek, w którym można miło wspominać pewne części z życia, niż być cały czas samotnym i pić do lustra, czekając na wielką, wspaniałą, idealną do porzygania tęczą miłość. NO CHYBA NIE.
Tak już Polacy mamy, że to co jest dobre, tego nie pamiętamy, a to co jest nawet ciut złe to wyolbrzymiamy jakby nie wiadomo co się stało…
Ze swojego bardzo skromnego doświadczenia powiem wam, że mam za sobą związek, który nawet dobrze wspominam, a to co się stało z nim to trudno. Jakoś żyję (no powiedzmy ;D ) i jestem znów zakochana! :)
Myślę, że problem po rozstaniu z drugą osobą polega na pogodzeniu się ze stratą tej bliskiej nam osobistości. Wiadomo, że od razu to nie minie, ale jak to mówią, czas leczy rany.

(jeszcze nie oceniane)Komentarze są wyłączone.
Letalne Prącie: Zaliczylem certyfikaty na internet i czas poaktualizować wszystko
Letalne Prącie: Ooohhhh mam nadzieję ze bede mial przerwe od zajec dodatkowych i bede mogl sie skupic troche na mw
Letalne Prącie: Niestety nikt nie pomylił mojej paczuszki z 2,5m karniszami
Letalne Prącie: Na osiedlowej grupce sie ludzie wymieniają paczkami z DPD :DDD co tu się ogjaniepawla
Nuka: Letalne - zapewniam, że w tym temacie nikt nie zrozumie Cię lepiej, niż ja. ;D
Letalne Prącie: Jezu, ja wlasnie doswiadczam DPD. dostalem powiadomienie, ze dostarczono paczkę, ale oczywiście nikt nie pukał ani nie dzwonił:D
Nuka: Dmuchawa wrócił. Nie sam. Z 5-osobową ekipą.
Letalne Prącie: Tak, przepraszam, nie opłaciłem stronki na czas
Nuka: Ostatnio chciałam przez kilka dni wyjebać taki soczyście wkurwiony wpis na wszystko. Wchodzę na MW, a nawet MW nie działał. Wkurw minął. MW wrócił.
Letalne Prącie: Wszystko drożeje szybciej niż jestem się w stanie przyzwyczaić...
Nuka: A ja myślę, że np. słowa: "Do DPD z tą firmą" nabierają całkiem nowego znaczenia. Chyba inspiracja na nazwę stała się też ich misją.
kot: W moim przypadku akurat wszystkie inne były do dupy a tylko DHL dawał radę i nie uszkadzał mi dużych paczek.