czy to forum działa?
- This topic has 1 reply, 2 voices, and was last updated 6 years, 7 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Komentarze są wyłączone.
czy to forum działa?
Home › Forums › Opinie o stronie › czy to forum działa?
Technicznie raczej tak, choć w dość nieoczywisty sposób.
Wow, pole edycji znalazłem w końcu. :D
Komentarze są wyłączone.
kot: Sprawdź co masz zainstalowane i jakie procesy są w managerze zadań.
Nuka: Dzięki za oświecenie mnie co i jak, kot! A są jakieś sprawdzone komendy, żeby zobaczyć, czy komp jest śledzony? :D
kot: Słuchawek na BT nie ma sensu podsłuchiwać bo jakość mikrofonu marna. Ale takie ze stacją dokującą i radiowo dosyłanym audio. Ojj, bawiłem się skanerami i podobnymi i słuchałem jak sobie moi okoliczni słuchali muzyczki czy telewizorów nie wiedzac, że to do złapania.
Nuka: A z drugiej strony, wciąż odkładam 4 aktualizacje kompa, które mi codziennie wyskakują i wczoraj też nadal miałam te powiadomienia po akcji z wybudzeniem. Ale najpewniej to jest jak piszesz, Windows sam się odpala, robi co potrzebuje, a człowiek zostaje w konsternacji
Nuka: Dzięki bardzo kot! A właśnie opcję z duchami też rozpatrywałam, nie powiem xD W drugiej kolejności była rozkmina, że może szef mnie podsłuchuje, bo to służbowy komp. Ale nie wiem, co chciałby usłyszeć o trzeciej nad ranem, haha
kot: Ale jest też inna opcja: Jeśli Twój komp / laptop jest podpięty pod te słuchawki i łączy się z nimi od strzała po włączeniu, to najpewniej Windows w nocy wiedząc, że jest po za aktywnymi godzinami korzystania TJ. wie, że wówczas raczej go nie używasz robi sobie aktualizacje i się wybudza do trybu pracy nawet jak ma zamkniętąklapkę. Kiedyś myślałęm, że to duchy SIC a to tylko Microsoft xD
kot: Że telefon się z nimi rozłączył. Jak jednak nie miałaś połączonego wówczas, to obstawiam tryb standby, jak mój głośnik od Bose. Mimo teoretycznego wyłaczenia on czeka cały czas na sygnał, który go wzbudzi i niestety jak kto inny jest podpięty jeszcze po za mnąalbo inne urządzenie, to się odpali.
Nuka: Ludzie. Czy jest tu ktoś techniczny? Jeśli w środku nocy znienacka budzi mnie dźwięk ze słuchawek z kompa "no phone is connected" to czym to jest spowodowane? :D Pierwszy raz tak miałam
luke: Jebać Kamalę !!!
Letalne Prącie: Ghhh
kot: Jak to kto? Znudzone panie Zdzisie między głaskaniem kota a opierdalaniem dzieci, że grajaw piłkę na placu zabaw i plotkowaniem z sąsiadkami na ławeczce pod blokiem xD.
luke: Kto to kurwa ogląda? Czas na 25. odcinek tureckiego serialu „Wichrowe wzgórze”. Halil podejrzewa, że Zeynep i Bulent coś knują przeciwko niemu, choć dziewczyna tak naprawdę próbuje go powstrzymać. Postanawia więc ją śledzić i dowieść, że słusznie ją podejrzewał. Zumrut przypomina sobie przeszłość i mówi, co kiedyś robiła Songül. Sehnaz chce się pozbyć Gulce i wciąż ją szpieguje. Sprawdźcie, co jeszcze wydarzy się w 25. odcinku „Rüzgârlı Tepe”.