czy to forum działa?
This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by kot 4 years, 9 months ago.
You must be logged in to reply to this topic.
Komentarze są wyłączone.
czy to forum działa?
Home › Forums › Opinie o stronie › czy to forum działa?
This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by kot 4 years, 9 months ago.
Technicznie raczej tak, choć w dość nieoczywisty sposób.
Wow, pole edycji znalazłem w końcu. :D
You must be logged in to reply to this topic.
Komentarze są wyłączone.
Nuka: Co tu się odpierdala na tej stronie ostatnio, to nie wiem... xD
kot: BTW znowu jakiś bot wlazł komuś na konto. Jest 1 wpis w ostatnich na liście.
Letalne Prącie: @kot, faktycznie nie działa jak się jest zalogowanym, z niezalogowanego działa dobrze.
Nuka: Ja Cię NiwpistuuuNiwoko doskonale zaczynam rozumieć 😂🤘
kot: Coś jest zepsute z autorami. Jak kliknę w swojego nicka w komentarzach, to wrzuca mnie na podstronę która nie istnieje.
Letalne Prącie: Zależy jak sformułujesz. Prawnie nie można publicznie nawoływać do zabójstwa i takie posty będę kasował/cenzurował, ale zawsze można jakoś fantazyjnie ubrać myśli w słowa
luke: Chciałęm dodać wpis, żeby Putin zajebał wszystkie ukraińskie kurwy, ale nie wiem czy przejdzie. Jebać Banderę!
Letalne Prącie: Dodane i działają, ale zeby wpisy z tej kategorii były widoczne musi być opublikowany choć jeden wpis
luke: Panie Administratorze Śmiertelny Chuju, czy możesz utworzyć kategorię "Perły przed wieprze"? Miałbym wtedy gdzie pisać. Dziękuję.
Letalne Prącie: No tak, PKP może się nie obronić przed zimą to i przed podróżnymi też nie...
kot: Nie, około 12 w nocy jest jakiś czas serwisowy gdzie nie można kupić biletów, a w polu tez stałem, w tym tygodniu. Śnieg i pewnie dlatego xD. Ktoś btw w Poznaniu szyby w wagonie wybił i wyjebał na drogę :D.
Letalne Prącie: Tak sie nazywa to stanie w polu miedzy stacjami? :D