Gnojenie gówna

Home Forums Pasje i zainteresowania Gnojenie gówna

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    start2010
    Participant

Piszę to tutaj bo po chuj wszyscy mają widzieć. Od poniedziałku zaczynam gnojenie tego pierdolonego gówna. 6 lat męczarni to już dla mnie kurwa za dużo. Na początek wykonam kilka telefonów.

– Energetyka – kradzież prądu. Już wiele razy dzięki mnie byli lecz ciągle się podłączają.

– Będę musiał czekać aż ta pierdolona szmata wyjedzie samochodem a ja za nią. Wtedy telefon na policję – nieopłacony samochód (brak OC, brak przeglądu i coś tam napewno jeszcze wynajdą – to ten samochód który miałem dostać) + brak prawa jazdy. – Mówiłem aby wczoraj dzwonili na policje bo rozpierdoliła nam szmata kawałek szopki tak zapierdalała i to musiało być kurwa w zakręt na ręcznym bo kurwa rozpierdoliła to prawym bokiem z tyłu. A ojciec kurwa jeszcze poszedł i naprawił JAPIERDOLE

– Teraz pytanie do was jak kurwa dojebać ich synka jebanego psychola i patola. 2 lata młodszy 17 lat w tym roku będzie. Pije, pali. Mamusia kurwa sama mu to nawet kupuje. Jak bym mu przypierdolił to mamusia mi chyba oczy wydrapie bo synuś kurwa nic nie robi nawet jak by się kurwa rzucał. Do tego ze swoim koleżką kurwa teraz nie mają gdzie pić to wchodzą do samochodu odpalają silnik i się kurwa grzeją.

Po tym kurwa wszystkim to będę musiał chodzić uzbrojony aby przypadkiem od ich najebanego synka nie dostać wpierdolu z zaskoczenia gdy się wyda, że to wszystko to byłem ja.

Właśnie mnie teraz kurwy wkurwiają pierdoloną muzyką bo napierdala jak pojebane.

PS. Dodam, że te pizda ma jeszcze 2 córki z czego jedna to też popierdolona ale kurwa chuja tam zrobi, druga jeszcze w miarę normalna + 3 letniego syna.

Zniszcze im kurwa wszystko tak jak oni niszczą mi od 6 lat i coraz bardziej zaczynają mi tu kurwa rządzić i czują się bezkarni.

6 lat a chuja kurwa po roku została zrobiona kurwa melina.

Chaotycznie ale tak mnie nosi, że zaraz coś rozpierdole.

Faquś
    Moderator

Zarysuj samochód kamieniem/kluczem. Kurwa, tańsze i szybsze niż rozjebywanie opon. No i się kurwa zmobilizuj na te kilka dni i przyłap tę szmatę jak wyjeżdża i dzwoń po niebieskich. Nie miej litości, gówno musi znać swoje miejsce.
    Pozdro i odwagi, wojowniku.

luke
    Participant

kup rozpuszczalnik NITRO i jebnij na samochód – rano nie będa mieli lakieru, a jeszcze lepszy jest środek do usuwania farby olejnej – kwas w chuj, ale drogi, 60 zeta kosztuje w praktikerze, ale zbiera kurwa wszystko do gołej blachy, a jak chcesz rozjebać szyby w aucie to kup szkło wodne i im to polej.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
1 Wkurwik2 Wkurwiki3 Wkurwiki4 Wkurwiki5 Wkurwików6 Wkurwików7 Wkurwików8 Wkurwików9 Wkurwików10 Wkurwików (jeszcze nie oceniane)
Loading...

Komentarze są wyłączone.