Cel życia

Home Forums Pasje i zainteresowania Cel życia

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Faquś
    Moderator

Czołem wszyscy wkurwieni. Ostatnio miałem głębokie refleksje i tak dalej. Przechodząc do rzeczy: jaki jest wasz cel życia ? Po co żyjecie? Co chcecie osiągnąć ? Do czego dążycie ?

skrycie_zly
    Participant

Żyję, bo mam nadzieję, że kiedyś ten cel znajdę.
    No i dlatego, że jestem taki chujowy że nawet zabić się nie potrafię.

Szturmierz92
    Participant

Ja pierdole, człowieku, nie na trzeźwo! Nie no poważnie też niejednokrotnie nad tym myślałem. Nie mam wyraźnego celu w życiu, po prostu już nie mam. Kiedyś miałem jakieś marzenia, ale z biegiem lat i wydarzeń jakoś się to ulotniło. Trzymam się na powierzchni żeby nie utonąć i to mój cały wysiłek w tej chwili.

Szakalaka
    Participant

Moim celem jest brak celów. Kiedyś nawet szukałam cel w życiu, ale dałam sobie spokój.
    Nie mając celów przynajmniej nie zawiodę się, że jestem tu, żyję tak, robię to, a nie jest inaczej. Żyję, bo żyję, jestem, bo jestem. Ostatnio bardziej się boję życia i przyszłości niż śmierci.

Szturmierz92
    Participant

Proponuję „Megawkurw” przechrzcić na „Emo cioty.pl” :D

Letalne Prącie
    Keymaster

ja wam kurwa dam emocioty!

Cel w życiu? Nachapać się chwil, bo ze swoją słabą pamięcią w głowie mam tylko to, co wywarło na mnie większe wrażenie (a i to nie zawsze). Miło co jakiś czas przejrzeć pamiętnik i się uśmiechnąć z myślą, że każdy wiek ma swoje prawa i popieprzone pomysły.

Faquś
    Moderator

To fakt, ostatnio szukałem maila z loginem do jednego MMO w przestrzeni pamięci poczty i natknąłem się na moją mailową korespondencję z pewną osobą. Sprzed 4 lat konkretnie. Melancholijny uśmiech i radość. Strach pomyśleć co będzie za lat 20 :D.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
1 Wkurwik2 Wkurwiki3 Wkurwiki4 Wkurwiki5 Wkurwików6 Wkurwików7 Wkurwików8 Wkurwików9 Wkurwików10 Wkurwików (jeszcze nie oceniane)
Loading...

Komentarze są wyłączone.