Reply To: Miłości niema!

Home Forums Pasje i zainteresowania Miłości niema! Reply To: Miłości niema!

Szturmierz92
Participant

Wiesz przykazania to przykazania. Nie trzeba nawet ich znać żeby się do nich stosować. Wszystkie 10 mieści się w granicach sumienia, kiedy je przekroczysz sumienie z pewnością da Ci o tym znać – no chyba że nie ma już skrupułów – bo i tak z czasem bywa.
Szczerość wg mnie nie była by pełną szczerością, gdybym nie mówił wszystkiego co mogło by zmienić „nasze” relacje. Ukrywanie jakichkolwiek rzeczy małych – dużych tylko kumuluje problemy. W razie wyjścia sprawy na jaw, może to mieć gorsze skutki niżby się o takiej sprawie powiedziało na samym początku. No ja tak to widzę nauczony doświadczeniem.
Z tą przyjaźnią – nie wierze w przyjaźń „damsko-męska”. gdzie wkracza seks, kończy się przyjaźń, takie moje zdanie. Ja zbliżenie traktuje poważnie, to dla mnie przekroczenie jakiejś granicy, może tej ostatniej granicy jaka dzieliła by mnie z dziewczyną przed tym zanim stalibyśmy się na prawdę parą, takie przypieczętowanie, pokazanie na czym się stoi. pokazanie że to już nie jest przyjaźń a coś więcej, to związek dwóch płci. A małżeństwo, no tak tu się zgadzam w 100%.

1 Wkurwik2 Wkurwiki3 Wkurwiki4 Wkurwiki5 Wkurwików6 Wkurwików7 Wkurwików8 Wkurwików9 Wkurwików10 Wkurwików (jeszcze nie oceniane)
Loading...

Komentarze są wyłączone.