Reply To: Miłości niema!
Komentarze są wyłączone.
Reply To: Miłości niema!
Home › Forums › Pasje i zainteresowania › Miłości niema! › Reply To: Miłości niema!
Wiesz przykazania to przykazania. Nie trzeba nawet ich znać żeby się do nich stosować. Wszystkie 10 mieści się w granicach sumienia, kiedy je przekroczysz sumienie z pewnością da Ci o tym znać – no chyba że nie ma już skrupułów – bo i tak z czasem bywa.
Szczerość wg mnie nie była by pełną szczerością, gdybym nie mówił wszystkiego co mogło by zmienić „nasze” relacje. Ukrywanie jakichkolwiek rzeczy małych – dużych tylko kumuluje problemy. W razie wyjścia sprawy na jaw, może to mieć gorsze skutki niżby się o takiej sprawie powiedziało na samym początku. No ja tak to widzę nauczony doświadczeniem.
Z tą przyjaźnią – nie wierze w przyjaźń „damsko-męska”. gdzie wkracza seks, kończy się przyjaźń, takie moje zdanie. Ja zbliżenie traktuje poważnie, to dla mnie przekroczenie jakiejś granicy, może tej ostatniej granicy jaka dzieliła by mnie z dziewczyną przed tym zanim stalibyśmy się na prawdę parą, takie przypieczętowanie, pokazanie na czym się stoi. pokazanie że to już nie jest przyjaźń a coś więcej, to związek dwóch płci. A małżeństwo, no tak tu się zgadzam w 100%.
Komentarze są wyłączone.
luke: Mentzen to juch!
luke: "Nasz kraj zmaga się z nowym podwariantem koronawirusa, któremu nadano przydomek "kraken"." Gazeto.pl spierdalaj do Izraela!!!
Letalne Prącie: Góóównooo
kot: I o moim życiu...
luke: kiedyś Bolec nawijał "jebana szopka" teraz już wiem, że to o polskim sejmie...
luke: Jebać PiS !!!!
Letalne Prącie: Prezydent, który przyjeżdża w nocy na audiencję do prezesa partii? Dziwne:D idealnie go Ucho Prezesa przedstawiło
kot: Ta, wybrał premiera i chyba go pojebało.
Letalne Prącie: Ooo, co tym razem, wybrał już prezesa rady ministrów?
luke: Andrzej Dupa to jebane pisowskie ścierwo!!!
luke: Niech żyje Letalne Prącie !
Letalne Prącie: Jest i videowkurw, senior!