Reply To: Wesołe cytaciki
Komentarze są wyłączone.
Reply To: Wesołe cytaciki
Home › Forums › Pasje i zainteresowania › Wesołe cytaciki › Reply To: Wesołe cytaciki
Czuje się niezwykle ukontentowany dedykacja jaką mnie uraczyłeś. Czułbym się jeszcze bardziej spełniony, gdybyś to podał tytuły dzieł, z których przetoczyłeś powyższe fragmenty. Często wczytuje się w romantyczne dzieła, nie zaprzeczę, tak np. wczoraj przeczytałem tak kurewskiego gniota, że już nie pamiętam chyba gorszego. „Emigrantka z wyboru” – gdyby nie problemy z internetem, nie ruszył bym tego kijem – szczerze nie polecam. Dobra, chuj z tym. Kiedy to pierwszy raz pocałowałem dziewczynę po „tamtej historii” nie czułem żadnej euforii, żadnych endorfin czy uniesienia. Nie poczułem nic, co powszechnie zwane jest miłością czy zakochaniem. Szczerze mnie to zaniepokoiło i tylko utwierdziło w przekonaniu, że ja już nie potrafię się w nikim innym zakochać. Ale cytat piękny dlatego tez zależy mi na tytule książki, a nuż znajdę w ograniczonej nieco polskiej bibliotece.
Fajna inicjatywa Faquś!
Komentarze są wyłączone.
Letalne Prącie: Góóównooo
kot: I o moim życiu...
luke: kiedyś Bolec nawijał "jebana szopka" teraz już wiem, że to o polskim sejmie...
luke: Jebać PiS !!!!
Letalne Prącie: Prezydent, który przyjeżdża w nocy na audiencję do prezesa partii? Dziwne:D idealnie go Ucho Prezesa przedstawiło
kot: Ta, wybrał premiera i chyba go pojebało.
Letalne Prącie: Ooo, co tym razem, wybrał już prezesa rady ministrów?
luke: Andrzej Dupa to jebane pisowskie ścierwo!!!
luke: Niech żyje Letalne Prącie !
Letalne Prącie: Jest i videowkurw, senior!
luke: LP dodaj kategorię videowkurw jeśli możesz, bo mi łatwiej coś nakręcić niż napisać
luke: Witamy BiedaczkaPolaczka i czekamy na defloracyjny wkurw.