Zrzuta na hosting

Home Forums Opinie o stronie Zrzuta na hosting

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Letalne Prącie
    Keymaster

Milusińscy!
    Nasza strona stoi teraz na hostingu za który za pierwszym razem udało mi się zapłacić grosze (45zł) za pół roku. Wszyscy wiemy jak to działało i nie działało początkowo i dziękuję jeszcze raz osobom, które informowały o awariach, bo dzięki nim mogłem gnębić dostawcę i na razie z tego co wiem od kilku miesięcy jest idealnie.

Podsumowując współpracę z hostem: odpowiadają na skargi i zażalenia i poprawiają te błędy. Obecny jest wydajniejszy niż poprzedni, możemy wstawiać więcej rzeczy i się nie skarżą, że ich obciążamy, jak to było u poprzedniego. No i też płacimy trochę mniej: z 360 zeszliśmy na 200, pozostałe rzeczy wciąż opłaca admin z własnej kieszeni. Czasem zdarzają się zniżki jakieś, bo firma się rozwija i wciąż szukają klientów, dzięki czemu są mocno atrakcyjni. Dlatego zdecydowałem, że zostaniemy na nim.

Budżet MegaWkurw.pl na dziś wynosi 100zł, bo dziś przedłużyłem o 6 miesięcy umowę. Na jeszcze jedno doładowanie mamy, ale znając życie kasy nie ma wtedy, kiedy jest potrzebna. Więc apel planetarian: jeśli mamy z czego to lepiej odłóżmy teraz, bo przed świętami nie będzie :] a że u mnie szykują się Wielkie Wydatki na za rok, więc mogę nie mieć z czego założyć.

Wszelkie wpłaty sygnalizujcie mailem na letalne.pracie@gmail.com
    Jeśli ktoś nie ma konta konta bankowego, ani PayPal’a może wpłacić przez doładowanie telefonu (w kiosku, gotówka).

Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości co do mojej rzetelności zawsze można wysłać hajs do admina_małą_literą, ten powinien mi to zwrócić.

-_-_-_-_-_-_-_-_-

Ostatnio nikt nie wyraził chęci, żeby upubliczniać kto ile wpłacił. Pojawiła się propozycja poszerzenia uprawnień, ale jedyne co mogę więcej dać to możliwość dodawania stron (jak ostatnie MegaWkurw miesiąca) i edycji cudzych wpisów (poprawianie interpunkcji i literówek we wkurwach). Tyle że te rzeczy z chęcią bym dał komukolwiek ze stałych użytkowników, komu chciałoby się to robić :]

Może być też opcja ze zmianą wyglądu naszych nicków, ale siedzimy tu jak u siebie w domu, jest nas garstka pasjonatów wkurwienia, więc takie bajery miałby każdy, co by nie było już bajerem:)

Jestem otwarty na propozycje, jakąś z poprzednich mogłem przeoczyć, także przypominanie jest wskazane!

Z poważaniem,
    Letalne Prącie

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
1 Wkurwik2 Wkurwiki3 Wkurwiki4 Wkurwiki5 Wkurwików6 Wkurwików7 Wkurwików8 Wkurwików9 Wkurwików10 Wkurwików (oceniano 1 raz(y), średnia ocen: 10,00 na 10)
Loading...

Komentarze są wyłączone.