Zmiany po odrodzeniu – opinie
- This topic has 9 replies, 9 voices, and was last updated 10 years ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Komentarze są wyłączone.
Zmiany po odrodzeniu – opinie
Home › Forums › Opinie o stronie › Zmiany po odrodzeniu – opinie
Muszę przyznać, że Prącie stanęło na wysokości zadania i odświeżyło w całkiem przyjemny sposób stronę. Mi się najbardziej podoba pasek z wordpressa na górze po zalogowaniu – bardzo ułatwia sprawę i pozwala nie pierdolić się z ciągłym logowaniem do centrum sterowania.
Drugą sprawą jest forum, które zostało zrobione w piękny, minimalistyczny sposób, sugerując tym samym, że nie jest ono główną częścią. Nie wiem czy to było zamierzone czy nie, ale mimo wszystko brawo za efekt.
No i podsumowując: duże brawa !
Tak :) Duże brawa dla Prącia ;) Pasek jest zajebisty !
Pasek jest elementem nowego WordPressa, ale cieszę się, że się podoba:P Wygląd forum był bardziej zamierzony.
Myślę, że dla Prącia, w przeciwieństwie do innych osób, ten przymiotnik powinien być odebrany pozytywnie. A więc zrobiłeś to wszystko chujowo i oby tak dalej :)
A tu się schowało to forum… :D
A więc paseczek wordpressa mnie powalił, tego brakowało ;)
Letalny jeszcze raz chylę czoło.
Nie no, ładnie, przejżyściej to wygląda, a z drugiej strony wiele się nie zmieniło. A przecież to też bardzo ważne, przynajmniej dla mnie :P Kawał dobrej roboty, bez pierdolenia…
no dobrze żeś to ogarnął letalne i masz czas zastąpić śp admina;) tamten wp to dziurawy jak ser szwajcarski był..ten już trochę nowszy;)..
pozdro
Generalnie WP ma ażurową konstrukcję i kosmicznie ciężko jest dostosować go do swoich potrzeb nie używając wtyczek sryczek, których im więcej tym mniej czytelne staje się zarządzanie stroną.
LePrą
Wow. Kawał dobrej roboty LetalnePrącie. Brawo! Jestem kurwa pod wrażeniem jak zająłeś się tą stronką. Szacun!
Pozdrawiam
stary admin
Jeszcze przydalby sie pan techniczny co ma czas i wiedze i byloby idealnie, ale tak nie jest, więc cieszym się tym, co mamy:D
dzieki za uznanie:) choc procz forum(dosc martwego) i aktualizacji wp niewiele zrobilem:p
Komentarze są wyłączone.
kot: Noż kurwa... Po prostu, noż kurwa i już!
Letalne Prącie: Weź, w niedzielę bylem na wystawie psów bez tabletek:D marzylem potem o mikserze do oczu żeby je wydrapać porządnie
kot: Alergia to największa z kurew świata
admin_kot: Sprawdziłem podkategorię spam i wyczyściłem ją jak co.
Letalne Prącie: Co za pojebana pogoda, zimowa kurtka i podkoszulek na zmianę
Letalne Prącie: Brzmi chujowo. Jakbyś chciał pogadać to pisz, możemy się zdzwonić na wspólne wkurwianie na świat :)
kot: Już mi siękurwa nic nie chce. Rzcił bym wszystko w pizdu... Tak wziął i łupnął tym światem o glebę żeby się najlepiej cały rozleciał. Co z tego, że mam leki, że kurwa staram się żyć normalnie, jak przychodzi taki czas gdy znowu nie chce mi sięnawet wstać czy robić czegokolwiek najchętniej przesypiając 24/7.
Letalne Prącie: Kolejny dzień kolejne cierpienie:((
Letalne Prącie: Ale po wyrywaniu osemki napierdala ryj, chryste panie
kot: Oby tylko nie był bardziej chujowy od 2023. W moim przypadku ten poprzedni był masakryczny.
Letalne Prącie: Ooo dziekoweczka! Oby z górki :)
Nuka: Podobno nieparzyste lata są chujowe. Życzę Wam żeby 2024 był najzajebistszym rokiem z dotychczasowych wszystkich lat!