Zmiany po odrodzeniu – opinie

Home Forums Opinie o stronie Zmiany po odrodzeniu – opinie

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Faquś
    Moderator

Muszę przyznać, że Prącie stanęło na wysokości zadania i odświeżyło w całkiem przyjemny sposób stronę. Mi się najbardziej podoba pasek z wordpressa na górze po zalogowaniu – bardzo ułatwia sprawę i pozwala nie pierdolić się z ciągłym logowaniem do centrum sterowania.
    Drugą sprawą jest forum, które zostało zrobione w piękny, minimalistyczny sposób, sugerując tym samym, że nie jest ono główną częścią. Nie wiem czy to było zamierzone czy nie, ale mimo wszystko brawo za efekt.
    No i podsumowując: duże brawa !

wojszat
    Participant

Tak :) Duże brawa dla Prącia ;) Pasek jest zajebisty !

Letalne Prącie
    Keymaster

Pasek jest elementem nowego WordPressa, ale cieszę się, że się podoba:P Wygląd forum był bardziej zamierzony.

Pinio
    Participant

Myślę, że dla Prącia, w przeciwieństwie do innych osób, ten przymiotnik powinien być odebrany pozytywnie. A więc zrobiłeś to wszystko chujowo i oby tak dalej :)

Szakalaka
    Participant

A tu się schowało to forum… :D
    A więc paseczek wordpressa mnie powalił, tego brakowało ;)
    Letalny jeszcze raz chylę czoło.

Szturmierz
    Participant

Nie no, ładnie, przejżyściej to wygląda, a z drugiej strony wiele się nie zmieniło. A przecież to też bardzo ważne, przynajmniej dla mnie :P Kawał dobrej roboty, bez pierdolenia…

prywatnyKat
    Participant

no dobrze żeś to ogarnął letalne i masz czas zastąpić śp admina;) tamten wp to dziurawy jak ser szwajcarski był..ten już trochę nowszy;)..
    pozdro

testowy
    Participant

Generalnie WP ma ażurową konstrukcję i kosmicznie ciężko jest dostosować go do swoich potrzeb nie używając wtyczek sryczek, których im więcej tym mniej czytelne staje się zarządzanie stroną.
    LePrą

admin
    Keymaster

Wow. Kawał dobrej roboty LetalnePrącie. Brawo! Jestem kurwa pod wrażeniem jak zająłeś się tą stronką. Szacun!
    Pozdrawiam
    stary admin

Letalne Prącie
    Keymaster

Jeszcze przydalby sie pan techniczny co ma czas i wiedze i byloby idealnie, ale tak nie jest, więc cieszym się tym, co mamy:D
    dzieki za uznanie:) choc procz forum(dosc martwego) i aktualizacji wp niewiele zrobilem:p

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
1 Wkurwik2 Wkurwiki3 Wkurwiki4 Wkurwiki5 Wkurwików6 Wkurwików7 Wkurwików8 Wkurwików9 Wkurwików10 Wkurwików (oceniano 1 raz(y), średnia ocen: 10,00 na 10)
Loading...

Komentarze są wyłączone.