O kobietach słów kilka

Home Forums Pasje i zainteresowania O kobietach słów kilka

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    mikel
    Participant

Raz na jakiś czas w celu podtrzymania życia na forum będę wrzucał jakieś pierdoły.

No, dopóki mnie Letalne nie wypierdoli.

Tak a’propos mojego wpisu na ścianie wkurwień

http://www.youtube.com/watch?v=5pgegHjfHj0#t=97&w=128&h=77

Szturmierz
    Participant

Co do smerfetki i Gargamela. Stworzył ją tylko po to by skłóciła smerfy, doprowadzając ich pod próg swojego domu. albo, choćby taka Helena Trojańska… Kurwa, widać coś w tym musi być, że kobiety to niebezpieczne istoty :D

Szakalaka
    Participant

A bo facet nie oprze się pięknej kobiecie to co się dziwić. Od starożytności macie z nami Panowie problemy… :D

Jak na razie 3 panów powiedziało mi „…,bo Ty zła kobieta jesteś”, więc coś musi być ze mną nie tak. :D

mikel
    Participant

Można stworzyć ruch społeczny mający na celu przyczynienie się do wyjebania kobiet na księżyc.

Kto jest za?
    Kto jest przeciw?
    Kto się wstrzymał?

A nie, to niemożliwe.

Szturmierz
    Participant

Codziennie poznaje kobiety na nowo. Pewnie nie raz mnie jeszcze zaskoczą. I powiem wam że czasem skłaniam się do tego by podzielać zdanie jakie kiedyś usłyszałem. „Kobiety rządzą światem”

Szakalaka
    Participant

Ale chyba mnie nie wyrzucilibyście w kosmos co?

Szturmierz
    Participant

Szakuś, za nic w świecie! :)

Szakalaka
    Participant

Uff… A już myślałam, że ktoś tu chce mnie się pozbyć. :D

Ogółem kobieta to cwana bestia, więc myślę mikel, że połowa nas wróciłaby prędzej czy później jak babka z filmu „Grawitacja”. :D Tak mi się skojarzyło.

Letalne Prącie
    Keymaster

Moje dziewczę nazywam Zagadką nie bez powodu. Czasem potrafi zaskoczyć nawet samą siebie ;]

skrycie_zly
    Participant

Raczej nie rządzą światem, tu wszystko zależy od danego osobnika, bo są i babochłopy (feministki), i takie ciche kobiety, którym się nie chce zabierać za rządzenie, oraz takie zwykłe po prostu OK, jak Szaka, ale i są różni faceci przecież

Szakalaka
    Participant

Pawle, ale mi schlebiasz, że jestem aż OK. No dziękuję bardzo, że nie zaliczasz mnie do feministek, ani innych dziwactw. xD

A teraz wracając do tematu to uważam, że mimo iż my kobietki jesteśmy uważane przez Was jako siła destrukcyjna, zło, zagadka itp. to i tak nas uwielbiacie. :D

skrycie_zly
    Participant

To prawda
    Ps chyba nie jesteś feministką w moim rozumieniu tego słowa, miałem na myśli to, że są różne kobiety w tym spoko, za jaką cię uważam hmm nie umiem prościej

Szakalaka
    Participant

Pawle spokojnie, wiem o co chodzi. ;)

skrycie_zly
    Participant

No to dobrze bo się spiąłem

prywatnyKat
    Participant

haha to jest dobre:

„Wszystko, na czym ona [kobieta mająca krwawienie miesięczne] się położy podczas swojej nieczystości, będzie nieczyste. Wszystko, na czym ona usiądzie, będzie nieczyste.Każdy, kto dotknie jej łóżka, wypierze ubranie, wykąpie się w wodzie i będzie nieczysty aż do wieczora.Każdy, kto dotknie jakiegokolwiek przedmiotu, na którym ona siedziała, wypierze ubranie, wykąpie się w wodzie i będzie nieczysty aż do wieczora.Jeżeli kto dotknie się czegoś, co leżało na jej łóżku albo na przedmiocie, na którym ona siedziała, będzie nieczysty aż do wieczora. ”

Chyba wiecie z czego ten cytat?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
1 Wkurwik2 Wkurwiki3 Wkurwiki4 Wkurwiki5 Wkurwików6 Wkurwików7 Wkurwików8 Wkurwików9 Wkurwików10 Wkurwików (oceniano 1 raz(y), średnia ocen: 10,00 na 10)
Loading...

Komentarze są wyłączone.