O kobietach słów kilka
- This topic has 14 replies, 6 voices, and was last updated 10 years, 7 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Komentarze są wyłączone.
O kobietach słów kilka
Home › Forums › Pasje i zainteresowania › O kobietach słów kilka
Raz na jakiś czas w celu podtrzymania życia na forum będę wrzucał jakieś pierdoły.
No, dopóki mnie Letalne nie wypierdoli.
Tak a’propos mojego wpisu na ścianie wkurwień
Co do smerfetki i Gargamela. Stworzył ją tylko po to by skłóciła smerfy, doprowadzając ich pod próg swojego domu. albo, choćby taka Helena Trojańska… Kurwa, widać coś w tym musi być, że kobiety to niebezpieczne istoty :D
A bo facet nie oprze się pięknej kobiecie to co się dziwić. Od starożytności macie z nami Panowie problemy… :D
Jak na razie 3 panów powiedziało mi „…,bo Ty zła kobieta jesteś”, więc coś musi być ze mną nie tak. :D
Można stworzyć ruch społeczny mający na celu przyczynienie się do wyjebania kobiet na księżyc.
Kto jest za?
Kto jest przeciw?
Kto się wstrzymał?
A nie, to niemożliwe.
Codziennie poznaje kobiety na nowo. Pewnie nie raz mnie jeszcze zaskoczą. I powiem wam że czasem skłaniam się do tego by podzielać zdanie jakie kiedyś usłyszałem. „Kobiety rządzą światem”
Ale chyba mnie nie wyrzucilibyście w kosmos co?
Szakuś, za nic w świecie! :)
Uff… A już myślałam, że ktoś tu chce mnie się pozbyć. :D
Ogółem kobieta to cwana bestia, więc myślę mikel, że połowa nas wróciłaby prędzej czy później jak babka z filmu „Grawitacja”. :D Tak mi się skojarzyło.
Moje dziewczę nazywam Zagadką nie bez powodu. Czasem potrafi zaskoczyć nawet samą siebie ;]
Raczej nie rządzą światem, tu wszystko zależy od danego osobnika, bo są i babochłopy (feministki), i takie ciche kobiety, którym się nie chce zabierać za rządzenie, oraz takie zwykłe po prostu OK, jak Szaka, ale i są różni faceci przecież
Pawle, ale mi schlebiasz, że jestem aż OK. No dziękuję bardzo, że nie zaliczasz mnie do feministek, ani innych dziwactw. xD
A teraz wracając do tematu to uważam, że mimo iż my kobietki jesteśmy uważane przez Was jako siła destrukcyjna, zło, zagadka itp. to i tak nas uwielbiacie. :D
To prawda
Ps chyba nie jesteś feministką w moim rozumieniu tego słowa, miałem na myśli to, że są różne kobiety w tym spoko, za jaką cię uważam hmm nie umiem prościej
Pawle spokojnie, wiem o co chodzi. ;)
No to dobrze bo się spiąłem
haha to jest dobre:
„Wszystko, na czym ona [kobieta mająca krwawienie miesięczne] się położy podczas swojej nieczystości, będzie nieczyste. Wszystko, na czym ona usiądzie, będzie nieczyste.Każdy, kto dotknie jej łóżka, wypierze ubranie, wykąpie się w wodzie i będzie nieczysty aż do wieczora.Każdy, kto dotknie jakiegokolwiek przedmiotu, na którym ona siedziała, wypierze ubranie, wykąpie się w wodzie i będzie nieczysty aż do wieczora.Jeżeli kto dotknie się czegoś, co leżało na jej łóżku albo na przedmiocie, na którym ona siedziała, będzie nieczysty aż do wieczora. ”
Chyba wiecie z czego ten cytat?
Komentarze są wyłączone.
kot: Noż kurwa... Po prostu, noż kurwa i już!
Letalne Prącie: Weź, w niedzielę bylem na wystawie psów bez tabletek:D marzylem potem o mikserze do oczu żeby je wydrapać porządnie
kot: Alergia to największa z kurew świata
admin_kot: Sprawdziłem podkategorię spam i wyczyściłem ją jak co.
Letalne Prącie: Co za pojebana pogoda, zimowa kurtka i podkoszulek na zmianę
Letalne Prącie: Brzmi chujowo. Jakbyś chciał pogadać to pisz, możemy się zdzwonić na wspólne wkurwianie na świat :)
kot: Już mi siękurwa nic nie chce. Rzcił bym wszystko w pizdu... Tak wziął i łupnął tym światem o glebę żeby się najlepiej cały rozleciał. Co z tego, że mam leki, że kurwa staram się żyć normalnie, jak przychodzi taki czas gdy znowu nie chce mi sięnawet wstać czy robić czegokolwiek najchętniej przesypiając 24/7.
Letalne Prącie: Kolejny dzień kolejne cierpienie:((
Letalne Prącie: Ale po wyrywaniu osemki napierdala ryj, chryste panie
kot: Oby tylko nie był bardziej chujowy od 2023. W moim przypadku ten poprzedni był masakryczny.
Letalne Prącie: Ooo dziekoweczka! Oby z górki :)
Nuka: Podobno nieparzyste lata są chujowe. Życzę Wam żeby 2024 był najzajebistszym rokiem z dotychczasowych wszystkich lat!