Admin kurwa mać. Przeczytaj to i do roboty.

Home Forums Opinie o stronie Admin kurwa mać. Przeczytaj to i do roboty.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author

Co to za forum??
    Admin – jak masz problemy z programowaniem itp. to daj znać rzesz kurwa jebana mać. Wchodzę na forum i o mało że na wkurwa nie padł (zawał).
    Sądziłem że zastanę tu coś ala PHB-BB3!! Admin! Wstawać i do roboty! Przecież wpakować PhpBB3 na stronkę to dosłownie 30minut roboty.
    No co jest grane?
    Zerknij Admin tutaj:
    http://phpbb3.pl/

Takie coś powinno tu być. Szablony, grafika itp. dowolnie konfigurowane. Panel Admina dość spoko. Wszystko za free a roboty (tak na serio) to dzionek trzeba poświęcić jak startujesz od zera. No Admin…
    Strona lat kilka już jest. Idźmy z biegiem czasu :-)
    Admin no…

Letalne Prącie
    Keymaster

to forum miało być elementem strony, ale jak masz chęci i czas do takich rzeczy to zapraszam do współpracy!:) zależy mi na tym, by było to graficznie zbliżone do mw i pobierało login i hasło z wordpress.

Faquś
    Moderator

Ładnie wygląda phpBB3, al na cholerę to tutaj? To forum jest i tak mało używane, a z tego co widze to sprawdza się świetnie. No i pasuje graficznie pod MW.

No tak ale jak by było w phpBB to było by używane. No mioja siora nie chce tu włazić się wykurwić :-) bo lata na forumowisko.pl. Kuzyniak pierdoli bo mało tu ludzi i obrabia dupy na interia.pl. TO właśnie na tym polega że by wyglądało. Jak zacznie wyglądać to i ludzie się znajdą. Nie wiem na czym wordpress jest postawiony i jak by było z SQLem by hasła pobierało. phpBB ma bazę w SQL i jakoś wyrabia. Na czym śmiga wordpress to serio nie wiem. Poczytam to się odezwę.

Letalne Prącie
    Keymaster

z całym szacunkiem: nie chciałbym by się tu pojawiła druga interia czy onet. poza tym około połowy próśb o rejestrację otrzymuje konto, więc nie wykluczone, że to tylko wymowka:p
    Kilka miesięcy temu wydawało mi się, że forum jest bardziej potrzebne niż jak się okazało, także to i tak jest ciut na wyrost:)

Możliwe, lecz dla tych których znam i którzy tu byli – wracać nie chcą bo jak twierdzą zgodnym hurtem – ciężko się nawiguje. No i racja. Praktycznie zawsze musisz szukać swoich postów. Tak sobie myślałem że gdyby wkurw był na phpBB to było by to bardziej przejrzyste nawet z uwagi na standardową, forumową szatę gdzie we wszystkich forach masz wszystko w tym samym miejscu. Klikasz: moje posty i widzisz odpowiedzi, wpisy itp. Niestety nie znam szczeg. dot. tego co amina :-) trzyma przy wordpressie. Rozumiem że megawkurw.pl jest domeną wykupioną osobno i nie ma problemu ze zmianą hostingu. Można to zaparkować np. na home.pl czy superhost gdzie i opłaty są nawet spoko. Miałem kiedyś forum motoryzacyjne dla kierowców TIR ale nie miałem czasu na zabawę i zdjąłem. Konfiguracja była super. Nawet google roboty udało mi się zaczepiać tak że i google bez jakichkolwiek opłat ładnie wypluwało istnienie forum. Po czasie około 3,4 miesięcy od startu nazbierałem około 2000 użytkowników i ponad 10000 postów. To super wynik no ale wyjechałem za chlebem i serwer padł :-)
    Druga rzecz to pozycjonowanie. Gdyby strona przynosiła jakieś dochody np. z reklam można by było pomyśleć nad pozycjonowaniem no ale przyznam że nie wiem kto by chciał tu się reklamować :-) z uwagi na masę wulgaryzmów. Kolejna rzecz admin. Dodaj ty w info o cookies że strona tylko dla dorosłych bo to się nie wyświetla. Jak Cię dojdą to trochu zapłacisz :-)

no Panie, do używania WordPressa potrzeba: serwera z PHP i SQL czyli norma. Spokojnie można zacząć zabawę (nawet dla testu). Stworzyć np. stronkę testową pod adresem: megawkurw.pl/998877gghsjdnckkws_test/ tak by była niedostępna tym którzy adresu nie znają i sobie testować. Myślę że baza SQL dała by się podstawić pod PHPbb3 i z zarejestrowanymi użytkownikami problemu by nie było. W phpbb podajesz adres SQL aktualnej bazy i chyba się nie pogryzą. Problem z głowy. Kolejna rzecz to szata graficzna. Trzeba by było posiedzieć nad grafiką. Twoje ulubione cegiełki i resztę można zaadoptować. Zmieniło by się jedynie MENU itp. Zerknij jak rozbudowane jest phpBB tutaj:
    http://www.elektroda.pl/rtvforum/forums.html
    lub tutaj:
    http://www.klubfiatstilo.pl/

klub FiataStilo zrobiony dobrze. Jest menu w podobnym układzie do megawkurwa. Jest banner (nawet animowany). Jest chat na dole i ok. Spis tematów po środku – dobrze. Reszta zmian widoczna po zarejestrowaniu. Zresztą. Co ja gadam. Każdy z Was jest gdzieś na jakimś forum i wie jak to wygląda.

Letalne Prącie
    Keymaster

fachowaporada: mw nie używa ciasteczek.
    reklamodawcy się zgłaszają. w sumie to zgłosił się jeden:p ale użytkownicy pytani o opcję reklam wolą sami wrzucic kilka zl. do większych zmian popotrzebuje choć kilka godzin wolnego. dzięki za cenne porady i uwagi od niedoszłych użytkowników:)

Jak to ciastek nie ma? Są…

1. wassup_screen_res
    2. wp-setting-time-326
    3. wassup
    4. wordpress_test_cookie
    5. wordprees_f1302c54 ble ble
    5. wordprees_f130f2c ble ble
    oraz wordprees_logged_in_f130f2c5 ble ble
    i wszystkie z domeny: megawkurw.pl

Letalne Prącie
    Keymaster

Zanim pokaże się komunikat o ciasteczkach to już są przechowywane na dysku? W ogóle otwierając stronę przechowuje się dane na dysku. Instalując przeglądarkę można sobie zaznaczyć „nie chcę zbierać ciasteczek”. Można przechwytywać informacje o użytkownikach w dużo lepsze sposoby niż ciasteczka. Z resztą o tym wszystkim można się dowiedzieć z większości stron internetowych na ten temat.
    Wszyscy jak jeden mąż zaczęli panikować odkąd rząd pierdolnął sobie gigantyczny alert: UWAŻAJ OFIARO WIRUSÓW I TROJANÓW UŻYWASZ BARDZO NIEBEZPIECZNYCH RZECZY, ODBIORĄ CI HASŁO DO KONTA I ZJEDZĄ ŚWIATŁO W LODÓWCE.

MW może używać cookies, bo nie są zbierane te rzeczy do statystyk ani reklam i nie muszę zaśmiecać tej pięknej strony jakimś pierdolonym syfem, który będzie jeszcze wkurwiał użytkowników. Wkurwiać się przez MegaWkurwa? TO jest dopiero sprzeczne z prawem! :D

No racja. Wchodzę tu często mocno wkurwiony i dobijający był by komunikat o ciachach. Ja mam własnie dylemat. Syf Windows dalej czy basta i Lunux. Pewnie jak mnie kurw strzeli mocniej a znajdę coś poczciwego z Unixów by móc jakim emulatorem odpalać programy do samochodów (Workshopy, Autodaty itp.) to zaraz zapierdalam z formatem. Mam kolejny wysyp XP i Siódemki. Chuj mnie zaraz strzeli. No nie ma kwartału by się coś nie pojebało. Teraz – co dwa, trzy dni JAKAŚ KURWA (robal) zmienia mi atrybuty wszystkich plików na TYLKO DO ODCZYTU i często mam problem z pobieraniem. Pobieram coś do folderu np. E:\SOFT i widzę pliki np. avXXX.tmp jak rośnie a jak już download 100% plik znika. Brak dostępu. Coś też mi wifi blokuje. Pomaga jedynie przywrócenie systemu z kopii zapasaowej sprzed kwartału (był świeży). Naprawdę – chuj mnie trafi i raz na zawsze wgram jakiegoś Linuxa konkretnego.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
1 Wkurwik2 Wkurwiki3 Wkurwiki4 Wkurwiki5 Wkurwików6 Wkurwików7 Wkurwików8 Wkurwików9 Wkurwików10 Wkurwików (jeszcze nie oceniane)
Loading...

Komentarze są wyłączone.