Reply To: Miłości niema!
Komentarze są wyłączone.
Reply To: Miłości niema!
Home › Forums › Pasje i zainteresowania › Miłości niema! › Reply To: Miłości niema!
Albo panna(lub pan) będzie na tyle mądry, żeby uczucie przekuć na kowadle pragmatyzmu i zmienić to w przyjaźń+.

(jeszcze nie oceniane)Komentarze są wyłączone.
Letalne Prącie: Wszystko drożeje szybciej niż jestem się w stanie przyzwyczaić...
Nuka: A ja myślę, że np. słowa: "Do DPD z tą firmą" nabierają całkiem nowego znaczenia. Chyba inspiracja na nazwę stała się też ich misją.
kot: W moim przypadku akurat wszystkie inne były do dupy a tylko DHL dawał radę i nie uszkadzał mi dużych paczek.
Letalne Prącie: Trzyliterowych jest większość:D GLS, DPD, DHL. Ale z dośeiadczenia najgorszy DHL, nie doatarczają paczek i oznaczają jako dostarczone i nie ma opcji zeby sie do nich dodzwonic. Zgadlem?:D
Nuka: I jak na ironię przystało, nawet ich pierdolony formularz reklamacji i skarg - NIE DZIAŁA !!! Nosz kurwaaaa !!!
Nuka: Jak ja kurwa nienawidzę tej trzyliterowej firmy kurierskiej, która zawodzi na każdym kroku. I to zawsze, kiedy zależy ci na czasie. Kurwica 15/10.
Letalne Prącie: Japierdole, od 2 dni w kranie mam wode jak z basenu. Nikt nie ostrzegal, w sklepach zoologicznych pozdychala czesc rybek:D
admin_kot: Tym razem zhackowany został BreedCreator. Zmieniłem hasło i wysłałem odnośnik resetowania.
Faquś: no siemka, tak wbiłem, czytam co tam naskrobaliście i powiem wam... za bardzo nie jestem nawet wkurwiony już
Letalne Prącie: Wkurwiającego 2026!
Letalne Prącie: Helmucik jest nieobliczalny
kot: I znowu. Były wpisy, nie ma wpisów. Czemu wy tak robicie że napiszecie z 50 postów a później delete?