Reply To: co poza?

Home Forums Pasje i zainteresowania co poza? Reply To: co poza?

skrycie_zly
Participant

A ja pasjonuję się sprzętem muzycznym, ale nie do tworzenia, tylko do słuchania, czyli wszelakie wzmacniacze i kolumny. Trochę się na tym znam i mnie wkurwia mój tato, który po polsku zawsze zna się dwa razy lepiej. Dziennie wypijam około 2 – 3 litrów herbaty wymiennie z Pepsi (nie mylić z cocacolą). Nie lubię piwa, nie pogardzę whiskey.
Ogólnie jestem typem stroniącym od hucznych imprez, wolę usiąść w ulubionym fotelu i posłuchać muzyki. Lubię wiele gatunków; klasyczną, rock, nektóre popy, począwszy od Franza Schuberta po Whitney Houston czy Dianę Krall.
Zwykle jestem przygnębiony, byłem uzależniony od kofeiny, nie lubię śniegu, nie śpię w nocy, stan wolny, obecnie bez nałogów, uczeń technikum elektronicznego, mieszkam w bursie, jestem wrażliwy w uj, hmm, wkurza mnie twarde masło do śniadania.
W gry nie gram bo nie mam na czym, wszystko piszę z telefonu. Ćwiczylem karate shotokan 4 lata ale mi się znudziło

1 Wkurwik2 Wkurwiki3 Wkurwiki4 Wkurwiki5 Wkurwików6 Wkurwików7 Wkurwików8 Wkurwików9 Wkurwików10 Wkurwików (jeszcze nie oceniane)
Loading...

Komentarze są wyłączone.