Reply To: co poza?
Komentarze są wyłączone.
Reply To: co poza?
Home › Forums › Pasje i zainteresowania › co poza? › Reply To: co poza?
A ja pasjonuję się sprzętem muzycznym, ale nie do tworzenia, tylko do słuchania, czyli wszelakie wzmacniacze i kolumny. Trochę się na tym znam i mnie wkurwia mój tato, który po polsku zawsze zna się dwa razy lepiej. Dziennie wypijam około 2 – 3 litrów herbaty wymiennie z Pepsi (nie mylić z cocacolą). Nie lubię piwa, nie pogardzę whiskey.
Ogólnie jestem typem stroniącym od hucznych imprez, wolę usiąść w ulubionym fotelu i posłuchać muzyki. Lubię wiele gatunków; klasyczną, rock, nektóre popy, począwszy od Franza Schuberta po Whitney Houston czy Dianę Krall.
Zwykle jestem przygnębiony, byłem uzależniony od kofeiny, nie lubię śniegu, nie śpię w nocy, stan wolny, obecnie bez nałogów, uczeń technikum elektronicznego, mieszkam w bursie, jestem wrażliwy w uj, hmm, wkurza mnie twarde masło do śniadania.
W gry nie gram bo nie mam na czym, wszystko piszę z telefonu. Ćwiczylem karate shotokan 4 lata ale mi się znudziło
Komentarze są wyłączone.
luke: Mentzen to juch!
luke: "Nasz kraj zmaga się z nowym podwariantem koronawirusa, któremu nadano przydomek "kraken"." Gazeto.pl spierdalaj do Izraela!!!
Letalne Prącie: Góóównooo
kot: I o moim życiu...
luke: kiedyś Bolec nawijał "jebana szopka" teraz już wiem, że to o polskim sejmie...
luke: Jebać PiS !!!!
Letalne Prącie: Prezydent, który przyjeżdża w nocy na audiencję do prezesa partii? Dziwne:D idealnie go Ucho Prezesa przedstawiło
kot: Ta, wybrał premiera i chyba go pojebało.
Letalne Prącie: Ooo, co tym razem, wybrał już prezesa rady ministrów?
luke: Andrzej Dupa to jebane pisowskie ścierwo!!!
luke: Niech żyje Letalne Prącie !
Letalne Prącie: Jest i videowkurw, senior!