Kurwa i kurwiszonki
- This topic has 3 replies, 4 voices, and was last updated 7 years, 5 months ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Komentarze są wyłączone.
Kurwa i kurwiszonki
Home › Forums › Opinie o stronie › Kurwa i kurwiszonki
A taki temat o kurwiszonkach, żeby coś nowego wisiało w tej gablotce na głównej.
ODWRÓCIŁEM TWARZ NA SREBRZYSTO BIAŁY KSIĘŻYC
Malo etycznie jest łączyć kurwe z fragmentem erotyka.
Kurwiszonki: tak, ale tylko z porzadnym kawalem miecha.
Kiedyś będąc w usa zapytałem Czecha co z nim pracowałem : A jak po waszemu jest kurwa?
A on mi na to : kurwa
Po czym dodał : kurwa wszędzie będzie kurwą
dupa
Komentarze są wyłączone.
kot: Nic w tym pierdolniętym kraju nie działa nawet prąd.
Letalne Prącie: Oesu nie oglądałem telewizji kilkanaście lat już chyba i w ogóle nie tęsknię
kot: Stwierdziłem, że skoro nie mam co robić o 1 w nocy, a spać jeszcze mi się nei chce, to sobie obejżę South park w TV. I przypomniałem sobie, czemu nie oglądam telewizji. Reklamy leków na sranie, ból łba, choroby pizdy... Wkurrwić się idzie! A reklamy długie jak by to było południe.
kot: I już wiem dlaczego ;) kolejny workaround dla tego cholernego wp wall? Doobra. Nie prośbą, to groźbą. Zrobi się ale to już jak dostanę dane by nie żeźbić jak głupek :D
kot: A jednak chyba nie.
kot: 3 4 3 4, marsz! xD Wygląda, że wszystko gra i buczy.
Letalne Prącie: Raz dwa raz dwa
kot: Widzę, że jest jakiś problem z logowaniem się tu na podstronach. Postaram się to kiedyś naprawić :)
Letalne Prącie: Wakaaaacjeee! Pyłki i dzieckowdomuprzez2miesiąąące
Nuka: Pozdrawiam wszystkich. :) Boty też. :)
Nuka: Niby wiele w życiu widziałam, ale 45 gości jednocześnie na megawkurwie jeszcze nigdy... :D
Letalne Prącie: Jebana alergia, jak ja jej nienawidzę