Reply To: Admin kurwa mać. Przeczytaj to i do roboty.

Home Forums Opinie o stronie Admin kurwa mać. Przeczytaj to i do roboty. Reply To: Admin kurwa mać. Przeczytaj to i do roboty.

No racja. Wchodzę tu często mocno wkurwiony i dobijający był by komunikat o ciachach. Ja mam własnie dylemat. Syf Windows dalej czy basta i Lunux. Pewnie jak mnie kurw strzeli mocniej a znajdę coś poczciwego z Unixów by móc jakim emulatorem odpalać programy do samochodów (Workshopy, Autodaty itp.) to zaraz zapierdalam z formatem. Mam kolejny wysyp XP i Siódemki. Chuj mnie zaraz strzeli. No nie ma kwartału by się coś nie pojebało. Teraz – co dwa, trzy dni JAKAŚ KURWA (robal) zmienia mi atrybuty wszystkich plików na TYLKO DO ODCZYTU i często mam problem z pobieraniem. Pobieram coś do folderu np. E:\SOFT i widzę pliki np. avXXX.tmp jak rośnie a jak już download 100% plik znika. Brak dostępu. Coś też mi wifi blokuje. Pomaga jedynie przywrócenie systemu z kopii zapasaowej sprzed kwartału (był świeży). Naprawdę – chuj mnie trafi i raz na zawsze wgram jakiegoś Linuxa konkretnego.

1 Wkurwik2 Wkurwiki3 Wkurwiki4 Wkurwiki5 Wkurwików6 Wkurwików7 Wkurwików8 Wkurwików9 Wkurwików10 Wkurwików (jeszcze nie oceniane)
Loading...

Komentarze są wyłączone.