Reply To: Admin kurwa mać. Przeczytaj to i do roboty.

Home Forums Opinie o stronie Admin kurwa mać. Przeczytaj to i do roboty. Reply To: Admin kurwa mać. Przeczytaj to i do roboty.

Możliwe, lecz dla tych których znam i którzy tu byli – wracać nie chcą bo jak twierdzą zgodnym hurtem – ciężko się nawiguje. No i racja. Praktycznie zawsze musisz szukać swoich postów. Tak sobie myślałem że gdyby wkurw był na phpBB to było by to bardziej przejrzyste nawet z uwagi na standardową, forumową szatę gdzie we wszystkich forach masz wszystko w tym samym miejscu. Klikasz: moje posty i widzisz odpowiedzi, wpisy itp. Niestety nie znam szczeg. dot. tego co amina :-) trzyma przy wordpressie. Rozumiem że megawkurw.pl jest domeną wykupioną osobno i nie ma problemu ze zmianą hostingu. Można to zaparkować np. na home.pl czy superhost gdzie i opłaty są nawet spoko. Miałem kiedyś forum motoryzacyjne dla kierowców TIR ale nie miałem czasu na zabawę i zdjąłem. Konfiguracja była super. Nawet google roboty udało mi się zaczepiać tak że i google bez jakichkolwiek opłat ładnie wypluwało istnienie forum. Po czasie około 3,4 miesięcy od startu nazbierałem około 2000 użytkowników i ponad 10000 postów. To super wynik no ale wyjechałem za chlebem i serwer padł :-)
Druga rzecz to pozycjonowanie. Gdyby strona przynosiła jakieś dochody np. z reklam można by było pomyśleć nad pozycjonowaniem no ale przyznam że nie wiem kto by chciał tu się reklamować :-) z uwagi na masę wulgaryzmów. Kolejna rzecz admin. Dodaj ty w info o cookies że strona tylko dla dorosłych bo to się nie wyświetla. Jak Cię dojdą to trochu zapłacisz :-)

1 Wkurwik2 Wkurwiki3 Wkurwiki4 Wkurwiki5 Wkurwików6 Wkurwików7 Wkurwików8 Wkurwików9 Wkurwików10 Wkurwików (jeszcze nie oceniane)
Loading...

Komentarze są wyłączone.