Reply To: Miłości niema!
Home › Forums › Pasje i zainteresowania › Miłości niema! › Reply To: Miłości niema!
Dla mnie ktoś, kto opiera się o KK w jakiejkolwiek dyskusji jest od razu przegrany. Dlaczego ? Bo na wejściu dostaje łatkę hipokryty. W KK są dużo bardziej rygorystyczne reguły dotyczące wszystkiego niż wam się wydaje. Wykonałem kiedyś taką dyskusję z dwoma osobami(jedna z KK, druga od Jehowy).
10 przykazań ? Katolicy notorycznie je łamią. One nie są żadnym wyznacznikiem. Człowiek jest zły z natury i tylko szarpnięciami stara się to zatuszować.
@Letalny, za cytowanie Szymborskiej powinien lecieć ban, tylko, że stoisz wyżej rangą. W końcu to farbowany lis był. I mi ulżyło jak zmarła. Jednego komunistę mniej.
Ja się nie zgadzam z definicją. Przyjaźń+ to twór, który funkcjonuje pośród dwóch osób, gdzie jedna z nich(kobieta w układzie bipolarnym) ma problem hydrauliczny. Rozpoznaje się to przez brak jakichkolwiek uczuć w tym układzie.
@Pogromco, jeśli jesteś kompletnie szczery w przyjaźni to musisz brać pod uwagę nóż, który kiedyś wejdzie w plecy. Według mnie nigdy nie można być kompletnie szczerym i tak naprawdę wszyscy ludzie tak myślą, a tylko część się do tego przyznaje.
A czy buk jest ? No nie wiem, może jest może nie. Mi to w życiu nic nie zmienia, a bawić się w zakład Pascala nie mam ochoty :)
A że miłość jest, to widać na pewno. To przecież ten tęczowy stan, który tu widzimy u niektórych. ;D

Komentarze są wyłączone.