Reply To: Miłości niema!

Home Forums Pasje i zainteresowania Miłości niema! Reply To: Miłości niema!

Szturmierz92
Participant

Nie jesteś pierwszy, który mówi że spierdoliłem sprawę po całości. Ale umówmy się, nie potrafił bym z nią być, bo mimo że szpetna nie jest, powiem więcej całkiem ładna z niej dziewczyna i w ogóle jest na czym oko zawiesić, to pomimo wielkiej sympatii i zwykłego pociągu fizycznego nic do niej nie czuję. Wiem że nie miało by to sensu, i to przeze mnie. Ja na prawdę nie potrafię zapomnieć. Ilekroć myślałem że na prawdę z przeszłością nic mnie już nie łączy, tyle razy przychodził moment w którym wszystko wracało. (Alkohol nie pomaga.) Nie mógł bym ot tak związać się z nią, patrzeć jak spełnia się, jest szczęśliwa w chwili gdy ja nie byłbym w stanie oddać się jej w całości – przecież było by to kurestwem. Pewne jest też że po jakimś czasie, jeśli ona by tego nie zrobiła, sam bym z nią zerwał, raniąc ją o wiele bardziej po wielu chwilach jakie razem byśmy przeżyli.

1 Wkurwik2 Wkurwiki3 Wkurwiki4 Wkurwiki5 Wkurwików6 Wkurwików7 Wkurwików8 Wkurwików9 Wkurwików10 Wkurwików (jeszcze nie oceniane)
Loading...

Komentarze są wyłączone.