Reply To: Wkurw miesiąca-reaktywacja

Home Forums Opinie o stronie Wkurw miesiąca-reaktywacja Reply To: Wkurw miesiąca-reaktywacja

Faquś
Moderator

@Szaka, nie bo Ty, z tym swoim zaciąganiem. :)

Potwierdzam, jak szaka przestanie się odzywać, to znaczy, żem ją ukatrupił. A co mi tam.

Wracając do tematu, Ankieta jest najlepszą opcją. A co do gry tekstowej: to będzie bardzo duży plik. I żmudny. I ile osób by go robiło ? Ja tam coś umiem popluć w C++ na poziomie tekstowym(nic więcej mnie nie chcą nauczyć :<). I nie wiem jak wygląda kooperacja i wspólne pisanie. Jak chce Ci się mnie uczyć letalny - jestem cały Twój. Od przyszłego piątku. Co do kwestii audio. Mój akcent, głos i dykcja są cudownie zjebane. Nie pochwalę się nimi publicznie. Nagranie opowiadania z czytaniem poszczególnych fragmentów przez autorów jest dobrym planem, ale nie znajdziemy nawet 1/4 z nich teraz. Przynajmniej do tego starego opowiadania. Lepiej wyłonić 3,4 lektorów, którzy mieliby jakiś tam dobry głos i skłonić ich do przeczytania całości.

1 Wkurwik2 Wkurwiki3 Wkurwiki4 Wkurwiki5 Wkurwików6 Wkurwików7 Wkurwików8 Wkurwików9 Wkurwików10 Wkurwików (jeszcze nie oceniane)
Loading...

Komentarze są wyłączone.