Reply To: Wkurw miesiąca-reaktywacja

Home Forums Opinie o stronie Wkurw miesiąca-reaktywacja Reply To: Wkurw miesiąca-reaktywacja

Szturmierz92
Participant

No no, ankiety się jebnie tak jak mówisz. W razie czego pokombinujemy z pkt, gdyby ktoś przez te 5 dni nie wchodził na MW, albo w razie braku rozstrzygnięcia to spoko rozkmina. Dla mnie pomysł trafiony, prosty a to ważne. Co do audiobook’a, heh sam miewam takie myśli by choć raz nagrać wkurwa „audio”, ale tutaj gdzie jestem teraz nie za bardzo miałbym ku temu warunki. Pamiętam dyktando z ASPIRYNĄ czy wkurwa mikel’a. Z opowiadaniem było by ciekawie jak sam skurwysyn, najlepiej wyszło by gdyby każdy czytał własny wątek, potem jakoś by się to połączyło do kupy choć ciężko by było coś takiego odwalić… Kurwa rozmarzyłem się trochę :). Nie no pomysł świetny. A co do nowego wyglądu nie wiem dokładnie co masz na myśli, bo jak dla mnie, zwykłego usera wszystko gra. Byle by nie popierdolić zanatto, bo to pierwotna skórka megawkurwa, a ja z reguły jestem konserwatystą :P

1 Wkurwik2 Wkurwiki3 Wkurwiki4 Wkurwiki5 Wkurwików6 Wkurwików7 Wkurwików8 Wkurwików9 Wkurwików10 Wkurwików (jeszcze nie oceniane)
Loading...

Komentarze są wyłączone.