Reply To: Wkurw miesiąca-reaktywacja

Home Forums Opinie o stronie Wkurw miesiąca-reaktywacja Reply To: Wkurw miesiąca-reaktywacja

Letalne Prącie
Keymaster

Rym z wieczora dla splendora… dobra, rymy na dziś zostawię tobie:p

To fajno, jaką metodę głosowania wybieramy zatem? Ja preferuję ankietę, choć będzie to wymagało zaangażowania wszystkich na początku miesiąca. Może do ankiety będzie uzupełnienie ocenami (3 pełne dziesiątki z ocen = jeden głos do punktacji).

Faquś, miotaj tymi pomysłami, może czymś zarazisz;p Mi po głowie prócz wkurwa miesiąca chodzą trzy rzeczy: nowy wygląd strony, grę MW i zrobienie audiobooka z opowiadań.
Nowy wygląd-bo aktualny jest wąski i nie mam w nim wspomagania od admina. Nie mogę np. przywrócić starych obrazków (trafienia z google itp.) i admin mówi, że sam się z tym babrał, a teraz nie pamięta. No i kurwa bieda;p
Gra mogłaby być w przeglądarce i być tekstówką na podstawie wspólnego opowiadania.
Audiowkurw – może kilku z nas by się podjęło nagrania części tekstu, wrzucilibyśmy to w eter. Bo mimo, że MW to esencja jebanego wkurwienia, to dzieją się tu też inne rzeczy, których nie znajdziemy przez przypadek wpisując w google „kurwa ja pierdole”…

1 Wkurwik2 Wkurwiki3 Wkurwiki4 Wkurwiki5 Wkurwików6 Wkurwików7 Wkurwików8 Wkurwików9 Wkurwików10 Wkurwików (jeszcze nie oceniane)
Loading...

Komentarze są wyłączone.