Reply To: Miłości niema!
Komentarze są wyłączone.
Reply To: Miłości niema!
Home › Forums › Pasje i zainteresowania › Miłości niema! › Reply To: Miłości niema!
Myślę, że to zależy od podejścia do tego wszystkiego. Jak ktoś jest od razu nastawiony, że związek się rozpadnie, to tak będzie. Jeśli ktoś jest nastawiony, że po miłości zostaje tylko przywiązanie to z jego strony też tak będzie. Zamiast wyjść gdzieś z drugą połówką (nie mam tu na myśli 0,5 litra :D ) tylko będzie wolał usiąść się przed TV i pić piwo, to uczucie gdzieś ucieknie. Miłość trzeba pielęgnować i o nią dbać, aby gdzieś nie uciekła w kąt przez zwykłą codzienność.
Aby chyba pojąć miłość trzeba się zakochać na dłużej niż 5min. Taka jest moja teza. ;)
Komentarze są wyłączone.
kot: Sprawdź co masz zainstalowane i jakie procesy są w managerze zadań.
Nuka: Dzięki za oświecenie mnie co i jak, kot! A są jakieś sprawdzone komendy, żeby zobaczyć, czy komp jest śledzony? :D
kot: Słuchawek na BT nie ma sensu podsłuchiwać bo jakość mikrofonu marna. Ale takie ze stacją dokującą i radiowo dosyłanym audio. Ojj, bawiłem się skanerami i podobnymi i słuchałem jak sobie moi okoliczni słuchali muzyczki czy telewizorów nie wiedzac, że to do złapania.
Nuka: A z drugiej strony, wciąż odkładam 4 aktualizacje kompa, które mi codziennie wyskakują i wczoraj też nadal miałam te powiadomienia po akcji z wybudzeniem. Ale najpewniej to jest jak piszesz, Windows sam się odpala, robi co potrzebuje, a człowiek zostaje w konsternacji
Nuka: Dzięki bardzo kot! A właśnie opcję z duchami też rozpatrywałam, nie powiem xD W drugiej kolejności była rozkmina, że może szef mnie podsłuchuje, bo to służbowy komp. Ale nie wiem, co chciałby usłyszeć o trzeciej nad ranem, haha
kot: Ale jest też inna opcja: Jeśli Twój komp / laptop jest podpięty pod te słuchawki i łączy się z nimi od strzała po włączeniu, to najpewniej Windows w nocy wiedząc, że jest po za aktywnymi godzinami korzystania TJ. wie, że wówczas raczej go nie używasz robi sobie aktualizacje i się wybudza do trybu pracy nawet jak ma zamkniętąklapkę. Kiedyś myślałęm, że to duchy SIC a to tylko Microsoft xD
kot: Że telefon się z nimi rozłączył. Jak jednak nie miałaś połączonego wówczas, to obstawiam tryb standby, jak mój głośnik od Bose. Mimo teoretycznego wyłaczenia on czeka cały czas na sygnał, który go wzbudzi i niestety jak kto inny jest podpięty jeszcze po za mnąalbo inne urządzenie, to się odpali.
Nuka: Ludzie. Czy jest tu ktoś techniczny? Jeśli w środku nocy znienacka budzi mnie dźwięk ze słuchawek z kompa "no phone is connected" to czym to jest spowodowane? :D Pierwszy raz tak miałam
luke: Jebać Kamalę !!!
Letalne Prącie: Ghhh
kot: Jak to kto? Znudzone panie Zdzisie między głaskaniem kota a opierdalaniem dzieci, że grajaw piłkę na placu zabaw i plotkowaniem z sąsiadkami na ławeczce pod blokiem xD.
luke: Kto to kurwa ogląda? Czas na 25. odcinek tureckiego serialu „Wichrowe wzgórze”. Halil podejrzewa, że Zeynep i Bulent coś knują przeciwko niemu, choć dziewczyna tak naprawdę próbuje go powstrzymać. Postanawia więc ją śledzić i dowieść, że słusznie ją podejrzewał. Zumrut przypomina sobie przeszłość i mówi, co kiedyś robiła Songül. Sehnaz chce się pozbyć Gulce i wciąż ją szpieguje. Sprawdźcie, co jeszcze wydarzy się w 25. odcinku „Rüzgârlı Tepe”.